Kemahiran Perniagaan Praktikal - Membina dan Berkembang

Management
Dalam dunia perniagaan kecil, pertumbuhan adalah penting untuk kelonggaran jangka panjang dan kejayaan kewangan. Setelah anda membina kesedaran pengguna, anda boleh meneroka pelbagai strategi untuk mengukur perniagaan anda, seperti mengambil pekerja baru, mengembangkan penawaran produk atau perkhidmatan, membuat pelan promosi, atau mencari dana tambahan. Adalah penting untuk memahami risiko yang berkaitan dengan kepemilikan perniagaan, menyedari trend dan cabaran, serta merancang kelestarian untuk memastikan kejayaan masa depan.
Business Stage Start Up
Duration 65 minit
Language/s English

Perniagaan kecil memainkan peranan penting dalam mendorong pertumbuhan ekonomi dan mencipta peluang pekerjaan. Sebagai pemilik perniagaan kecil, adalah penting untuk sentiasa meningkatkan operasi perniagaan anda untuk kekal bersaing. Ini boleh melibatkan strategi seperti meningkatkan perkhidmatan pelanggan, mengoptimumkan pengurusan kewangan, menyimpan rekod yang tepat, merancang untuk kecemasan, dan mempromosikan perniagaan anda. Selain itu, memahami risiko yang berkaitan dengan kepemilikan perniagaan dan mengamalkan amalan lestari alam boleh menyumbang kepada kejayaan jangka panjang perniagaan anda.

Provided By
Visa Inc. is the world’s leader in digital payments. Our mission is to connect the world through the most innovative, reliable and secure payment network - enabling individuals, businesses and economies to thrive.