Kemahiran Perniagaan Praktikal - Menguruskan Perniagaan

Management
Mengendalikan perniagaan kecil melibatkan pelbagai aspek seperti pengurusan kewangan, penyimpanan rekod, perancangan kecemasan, dan promosi perniagaan. Pemilik perniagaan, sama ada baru atau berpengalaman, boleh mendapat manfaat dari pembelajaran berterusan untuk kekal di hadapan perubahan dan meningkatkan operasi perniagaan mereka.
Business Stage Start Up
Duration 100 minit
Language/s English

Pemilik perniagaan kecil terlibat dalam setiap aspek perniagaan mereka, dari operasi harian seperti jualan dan perkhidmatan pelanggan, hingga pengurusan kewangan, penyimpanan rekod, perancangan kecemasan, dan promosi perniagaan mereka. Pembelajaran berterusan adalah penting untuk kejayaan perniagaan, membantu pemilik berada dalam keadaan terkini, membuat keputusan yang berinformasi, dan menyesuaikan diri dengan perubahan dalam persekitaran perniagaan.

Provided By
Visa Inc. is the world’s leader in digital payments. Our mission is to connect the world through the most innovative, reliable and secure payment network - enabling individuals, businesses and economies to thrive.